Ook tijdens de Navratri van oktober 2017 heeft Mahasabha een aantal Mandirs bezocht in Nederland.

De Shri Ganesh Mandir Utrecht

Zo werd de Shri Ganesh Mandir van Utrecht bezocht waar de secretaris, dhr. A. Mathura een toespraak hield over zijn boodschap van Navratri en de belangrijke planningen die Mahasabha heeft die ook belicht worden in het gedenkboek waaraan hard gewerkt wordt en gepresenteerd zal worden op het aankomend congres van Mahasabha.

De Shri Shiv Mandir Rotterdam

Ook de Shiv Mandir in Rotterdam werd bezocht waar de voorzitter een toespraak hield over de vooruitgangen die hij heeft gezien binnen de Hindoe gemeenschap dank zij de bijdrage van de Mandir organisaties.

De dienst werd geleid door Pt. V. Mahtabsingh die uit Suriname was gekomen om de Navratri diensten de leiden in de Shiv Mandir. Op de foto van links naar rechts: P. Harinarain (Bestuurslid Shiv Mandir), S.G. Panday (voorzitter Mahasabha), Pt. V. Mahtabsing, A. Mathura (secretaris Mahasabha), Pt. R. Binda, R. Laigsingh (penningmeester Mahasabha)

De Dew Mandir Den Haag

Tijdens het bezoek aan de (nieuwe) Dev Mandir in Den Haag sprak de voorzitter een groot publiek toe waar hij aankondigde dat er op 4 november een congres gehouden zal worden waar er een gedenkboek gepresenteerd zal worden en er een nieuwe voorzitter Mahasabha zal overnemen om de volgende generatie de kans te geven om de gemeenschap te dienen. Op de groepsfoto: Lnr: A. Mathura (secretaris), R. Laigsingh (penningmeester), H. Djwalapersad, S. G. Panday,  en R. Ramsanjhal, R. Bajnath S. Mahesh,

Comments

comments