Ramaya Rama Bhadraya Ramachandraya Vedhase

Raghu Nathaya Nathaya Sitayah Pataye Namaha

22 januari 2024 is een historische dag voor de Sanatan Dharma. Op deze dag vindt de inauguratie van Bhagvan Shri Ram plaats in de Shri Ram mandir in Ayodhya.

De inauguratie van Bhagvan Shri Ram is een historisch moment doordrenkt met spirituele betekenis. Gelovigen uit alle hoeken komen samen om getuige te zijn van deze plechtige gebeurtenis, waarbij de langverwachte Shri Ram Mandir officieel wordt ingewijd. De ceremonie omvat rituelen, gebeden en een bijeenkomst van devotees die de goddelijke energie van Lord Rama vieren.

Deze inauguratie markeert niet alleen een belangrijk religieus evenement, maar ook een diep verankerde culturele mijlpaal in de geschiedenis van Ayodhya en India als geheel en voor Hindoes daarbuiten.

We vieren hier een symbool van rechtvaardigheid, deugdzaamheid en eenheid. Bhagvan Shri Ram vertegenwoordigt de liefde, eenheid, tolerantie, respect voor diversiteit en nog veel meer.

In de geest van deze gedenkwaardige gelegenheid, laten we verschillen overstijgen en samen komen in viering. Moge de Shri Ram-tempel te Ayodhya, staan als een getuigenis van de blijvende waarden van geloof, eenheid en goddelijke liefde.

JAY SHRI RAM

Comments

comments